Aktuellt

2021-10-13

Angående priser.

Under rådande omständigheter men stora prisökningar från leverantörer så kan enskilda produkter ha fått ett nytt pris utan att vi har hunnit informera dig som kund.

Kontrollera alltid ditt ordererkännande för att säkerställa att du har tagit del av eventuellt höjda priser, är du som kund osäker på priset så slå oss en signal på 

tel. 08 756 7270 så ger vi dig aktuellt pris.

Vi tar förbehåll för dessa prisökningar även i våra sälj och leveransvillkor.

Vi jobbar hårt med att uppdatera prislistor löpande för att ge dig som kund så rätt information som möjligt fortast möjligt. Vårt mål är att alla kunder skall ha fått nya uppdaterade prislistor före årsskiftet.

Pressrelease

Vittsjö 2020-07-01

Anrika S Sollenberg Verktyg som är en av Sveriges mest erfarna leverantörer av verktyg sedan 70talet plockar till sig ännu en prestigefull agentur.

S Sollenberg Verktyg tar över agenturen för tyska kvalitets sågbladen MP.S.

S Sollenberg Verktyg har sedan tidigare agenturen i Sverige för en av värdens främsta tillverkare av hammare varumärket Estwing.

MP:S sågblad med tillverkning i Tyskland har ett omfattande kvalitets sortiment av Sticksågsblad, Tigersågsblad, Multisågblad, Cirkelsågsklingor och Hålsågar.

S Sollenberg Verktyg har även varumärke som Wemax, Wega, Wing med flera.

S Sollenberg Verktyg återförsäljer även produkter från några av Europas ledande verktygstillverkare så som KEIL betongborr, Bohrcraft metallborr, Cobit Bits, med flera.

S Sollenberg Verktyg lagerhåller och återförsäljer även belysnings produkter från Tyska kvalitets producenten Paulmann med flera, angående Paulmann produkterna så har vi även teknisk rådgivning och erbjuder produkt/projekt lösningar.

S Sollenberg Verktygs produkter finns hos ett flertal välkända återförsäljare så som Hornbach, Flinks Järn, Storel, med flera.

Vi är igång med att uppdatera vår hemsida med de nya kvalitets produkterna från MP.S sågblad så besök gärna vår hemsida för att se vårt sortiment. www.sollenberg-verktyg.se

Vi på S Sollenberg Verktyg önskar alla gamla och nya kunder varmt välkomna att höra av sig så skall vi försöka ge er en fantastisk upplevelse vad gäller verktyg.

Hjärtliga hälsningar Sollenberg Teamet

S Sollenberg Verktyg AB

Tel växel: 08 756 7270

Allmänna frågor: info@sollenberg-verktyg.se

Order: order@sollenberg-verktyg.se

Ny hemsida

Nu lanserar vi vår nya hemsida Läs mer